FERNOX TF1 Omega Filter 1"

205 801 Ft

Cikkszám: 116176 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 10 bar
Áramlás (l/perc) 80
Maximális hőmérséklet 100⁰C
Kapcsolódás 1"

Leírás FERNOX TF1 Omega Filter 1"

Fernox TF1 Omega+
A Fernox TF1 Omega+ egy nagy teljesítményű szűrő, amelyet nagyobb, könnyű kereskedelmi fűtési és hűtőrendszerekhez terveztek. Nyomástesztelt, ez a zárt szűrő a megbízhatóság és a teljesítmény szem előtt tartásával készült, és magas szennyeződésszűrési hatékonyságot kínál számos áramlási sebesség és rendszerméret esetén.
A szűrő nagy szilárdságú műszaki sárgarézből készül, amely alkalmas fűtési és hűtőrendszeri alkalmazásokhoz. A sárgaréz alkatrészek nikkelezettek a tartósság és az ellenállás növelése érdekében, ami azt jelenti, hogy a szűrő kompatibilis a központi fűtési rendszerekben használt számos glikollal és adalékanyaggal.
Funkció:
A Fernox TF1 Omega+ egyedülálló Hydronic Particle Separation (HPS) technológiát és mágneses szűrést alkalmaz a mágneses és nem mágneses maradványok eltávolítására a rendszerből, ezzel csökkentve a kazán meghibásodásának kockázatát és javítva a fűtési rendszer hatékonyságát és élettartamát.
Telepítés:
A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az FERNOX TF1 Omega Filter 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 205800.96 Ft árával.

Az FERNOX TF1 Omega Filter 1" a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az FERNOX TF1 Omega Filter 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

FERNOX TF1 Omega Filter 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za FERNOX TF1 Omega Filter 1" je 205800.96 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S FERNOX TF1 Omega Filter 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116176.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: FERNOX TF1 Omega 1", FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”, FERNOX TF1 Delta Filter 2", FERNOX TF1 Omega Filter 3/4"