FERNOX TF1 Delta Filter 2"

1 301 850 Ft

Cikkszám: 116177 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses, nem mágneses szennyeződések és rekedt levegő
Max. üzemi víznyomás 16 bar
Autó. Szellőztető szelep auto. elzáró szelep 12 bar
Áramlás (l/perc) 200
Maximális hőmérséklet 120⁰C

Leírás FERNOX TF1 Delta Filter 2"

Fernox TF1 Delta
A Fernox TF1 Delta egy kiváló minőségű, nikkelezett, sárgaréz soros rendszerszűrő, amelyet kifejezetten a nagy volumenű, alacsony hőmérsékletű kereskedelmi fűtési és hűtési rendszerek létfontosságú és drága alkatrészeinek védelmére terveztek.
A szűrő nagy szilárdságú műszaki sárgarézből készül, amely alkalmas fűtési és hűtőrendszeri alkalmazásokhoz. A sárgaréz alkatrészek nikkelezettek a tartósság és az ellenállás növelése érdekében, ami azt jelenti, hogy a szűrő kompatibilis a központi fűtési rendszerekben használt számos glikollal és adalékanyaggal.
Funkció:
A Fernox TF1 Delta három szűrési móddal rendelkezik: mágneses, hidrociklonos és automatikus vagy kézi légtelenítés. Megvédi a kulcsfontosságú alkatrészeket a mágneses és nem mágneses törmeléktől, valamint eltávolítja a beszorult levegőt a rendszervízből.
Telepítés:
A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az FERNOX TF1 Delta Filter 2", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1301850.33 Ft árával.

Az FERNOX TF1 Delta Filter 2" a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az FERNOX TF1 Delta Filter 2" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

FERNOX TF1 Delta Filter 2"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za FERNOX TF1 Delta Filter 2" je 1301850.33 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S FERNOX TF1 Delta Filter 2" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116177.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: Total Szűrő Fernox TF1 3/4", FERNOX TF1 Omega 1", FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”, Total Szűrő Compact 1"