Total Szűrő Compact 3/4"

58 697 Ft

Cikkszám: 39557 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 3 bar
Áramlás (l/perc) 50
Max. hőmérséklet 100 °C
Kapcsolódás 3/4"

Leírás Total Szűrő Compact 3/4"

Fernox TF1 Compact

A szűrő kompakt változata
Hidrociklon és mágneses szűrő a fűtéshez
Megfogja az összes mágneses és nem mágneses szennyeződést
Vízszintes és függőleges csövekhez
Fernox 'F' sorozatú fűtőfolyadék termék adagoló furat
A szűrő egyszerű tisztítása szétszerelés vagy lefedés nélkül
Nem blokkolja vagy korlátozza az áramlást
Minden szükséges tartozékot tartalmaz
Védelem az iszap ülepedése és szintereződése ellen a fűtés során a kazán hőcserélőjében
A kazán és a teljes berendezés élettartamának meghosszabbítása
Régi és új fűtési rendszerekhez
A szűrő precízen feldolgozott kompozit műanyagból készül

Funkció:Total Filter Fernox TF1 kombinálja a hidrociklon mozgását erőteljes neodímium mágneses rendszerekkel, amelyek eltávolítják a mágneses és nem mágneses szennyeződéseket a rendszervízből, és biztonságosan visszatartják a szűrőben.
Telepítés:A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.
Tartalom:

Fernox Total Filter TF1 Compact
2 x 3/4" szelep szerelvényekkel
2 x gumi szelepbetét
1 x fedél kulcs
A Fernox TF1 készlet tartalma:
3x alátét
3 x 'O' alátét
1 x csere leeresztő szelepbetét
Kézikönyv
A karbantartási és szervizelési etikett

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Total Szűrő Compact 3/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 58696.86 Ft árával.

Az Total Szűrő Compact 3/4" a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Total Szűrő Compact 3/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Total Szűrő Compact 3/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Total Szűrő Compact 3/4" je 58696.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Total Szűrő Compact 3/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39557.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: FERNOX TF1 Omega Filter 1", Total Szűrő Fernox TF1 3/4", FERNOX TF1 Omega 1", FERNOX TF1 Omega 3/4"