Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1"

18 584 Ft

Cikkszám: 16996 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Max. pracovná teplota 35°C
Max. tvrdosť 50°F (500 ppmCaCO3 )
Max. tlak 8 bar
Minimálna teplota 4ºC

Leírás Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1"

A szűrő ára és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, fali tartót, betéteket és csavarokat.
A szűrő vízkő és korrózió elleni védelemre szolgál háztartási és ipari berendezésekben.
Háztartási felhasználás: vízvezetékek, akkumulátorok, zuhanyzók, mosógépek, bojlerek védelme.Műszaki felhasználás: fűtési rendszerek, hőcserélők, fordított ozmózis egységek védelme, ipari vízrendszerek és egyéb berendezések védelme.Átlagos élettartam: körülbelül 6 hónap.Karbantartás: nincs.
A SZŰRŐ MŰKÖDÉSI FELTÉTELEIMax. üzemi hőmérséklet: 35 °CMax. keménység: 50°F (500 ppm CaCO3)Megjegyzés: a kezelt víz 75-80 °C-ra melegíthető, a hőmérséklet emelkedésével a polifoszfát fokozatosan elveszíti szűrési hatékonyságát.
SZŰRŐ LEÍRÁS:
Vízkő és korrózió elleni védelem.Rendszer a polifoszfátok arányos adagolásával a Venturi-effektus elvén.Polifoszfátok adagolása a 98/83/CE EU rendeletnek megfelelően ivóvízre.Kulccsal, fali konzollal, csavarokkal és utántöltővel szállítjuk.Felhasználás: ivóvíz és kereskedelmi víz.
Max. nyomás: 8 bar
Max. hőmérséklet: 35 °C
Minimális hőmérséklet: 4ºC
Maximális áramlás: 1400 l / h
Méretek H x SZ x M in (mm): 247 x 145 x 130
Max. vízkeménység: 500 ppm CaCO3 (28 dH vagy 5 mmol/l)
A polifoszfáttal kezelt víz maximum 75-80ºC-ra melegíthető.
Megjegyzés: Magasabb hőmérsékleten a polifoszfátok hatékonysága jelentősen csökken.
A polifoszfát kristályok megakadályozzák a vízkő lerakódását, fokozatosan feloldják a meglévő vízkőbevonatokat, és vékony korróziógátló védőréteget képeznek a fémeszközök belső falán. A polifoszfát nem lágyítja a vizet, mert nem távolítja el az ásványi anyagokat a vízből, viszont megakadályozza a vízkőlerakódást. Ivóvíz kezelésre a polifoszfát kristályok csak DOSAPROP arányos adagoló szűrővel kombinálva használhatók. A tölteléket legkésőbb 6 hónap elteltével mindig ki kell cserélni (ekkor a töltelék elveszti hatékonyságát, ragacsossá válik és fennáll a töltelék összetapadásának veszélye), vagy ha a töltelék több mint felére csökken.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 18583.91 Ft árával.

Az Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "JUNIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "JUNIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1" je 18583.91 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16996.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Filter JUNIOR 7 "csatlakozó 1", Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1", Szűrő JUNIOR 7" TRIO csatlakozó 1"