Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1"

18 567 Ft

Cikkszám: 16993 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Max. pracovný tlak 8 (Bar)
Max. pracovná teplota 45 (°C)
Veľkosť vložky 7" (173 mm)
Pripojovacie závity G 1/2"

Leírás Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1"

A szűrő ára és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, duó fali tartót, betéteket és csavarokat.

A szűrő betétekhez készült: mechanikus, klór, baktériumok, nitrátok és vízkő.
Ebben az esetben a vízkőképződést megakadályozó betét csak műszaki célokra használható, mert a víz átfolyik a Plonprotočný polifoszfát betéten, ezért ivóvíznek nem alkalmas.Az ATLAS DOSAPROP szűrőt ivóvízhez kell használni.
A SZŰRŐ HASZNÁLATA:Semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezelése.Otthoni felhasználás:ivóvíz szűrése és kezelése, akkumulátorok, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme.
MŰSZAKI HASZNÁLAT:előszűrés, mikroszűrés, szivattyúk, fűtési rendszerek védelme, sótalanítás és klór eltávolítás, fordított ozmózis egységek védelme.
MUNKAKÖRÜLMÉNYEK:Max. üzemi nyomás: 8 BARMax. üzemi hőmérséklet: 45 °C
SZŰRŐ LEÍRÁS:
Ivó- és használativíz kezelésére használják a háztartásokban és az iparban. SX jelzésű szűrőbetétek használata
Minimális vízhőmérséklet: 4ºC
Tartály: PET
Szűrőfej: PP
O-gyűrű: EPDM
Bemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 N
Méretek (M x Sz x H) mm-ben: 233 x 122

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 18567.4 Ft árával.

Az Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "JUNIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "JUNIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1" je 18567.4 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Filter JUNIOR 7" DUO csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16993.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Szűrő JUNIOR 7" TRIO csatlakozó 1", Filter JUNIOR 7 "DOSAPROP + patron, csatlakozó 1", Filter JUNIOR 7 "csatlakozó 1"