Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1"

9 695 Ft

Cikkszám: 16994 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Max. pracovný tlak 8 BAR
Max. pracovná teplota 45°C
Minimálna teplota vody 4ºC
Nádoba PET

Leírás Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1"

A szűrő ára és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, fali tartót, betéteket és csavarokat.
A szűrő ezekhez a betétekhez készült: mechanikus, klór, baktériumok, nitrátok és vízkő.
Ebben az esetben a vízkőképződést megakadályozó betét csak műszaki célokra használható, mivel a víz teljes áramlással átfolyik a polifoszfát betéten, ezért ivóvíznek nem alkalmas. Az ATLAS DOSAPROP szűrőt ivóvízhez kell használni.

Használat:

semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezelése
ivóvíz szűrése és kezelése,
akkumulátorok, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme

Technikai felhasználás:

előszűrés, mikroszűrés
szivattyúk, fűtési rendszerek védelme
demineralizálás és klór eltávolítás
fordított ozmózis egységek védelme

Munkakörülmények:

Max. üzemi nyomás: 8 BAR
Max. üzemi hőmérséklet: 45°C

Műszaki információk:

Minimális vyz hőmérséklet:
     4ºC

Tartály:
     PET

Szűrőfej:
     PP

O-gyűrűs tömítés:
     EPDM

Bemeneti / kimeneti menet:
     mosaz CW 614 N

Méretek (M x Sz x H) mm-ben:
     233 x 122 x 107

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9695.18 Ft árával.

Az Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1" je 9695.18 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16994.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1", Filter SENIOR 10" TRIO csatlakozó 1", Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1"