Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1"

32 048 Ft

Cikkszám: 17019 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. tlak 8 bar
Max. teplota 35ºC
Minimálna teplota 4ºC
Maximálny prietok 1 400 l/h
Rozmery V x Š x H v (mm) 321 x 145 x 130

Leírás Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1"

A szűrő vízkő és korrózió elleni védelemre szolgál háztartási és ipari berendezésekben.
Háztartási felhasználás: vízvezetékek, akkumulátorok, zuhanyzók, mosógépek, bojlerek védelme.Műszaki felhasználás: fűtési rendszerek, hőcserélők, fordított ozmózis egységek védelme, ipari vízrendszerek és egyéb berendezések védelme.Átlagos élettartam: körülbelül 6 hónap.Karbantartás: nincs.Megjegyzés: A betét védelmére mechanikus előszűrő használatát javaslom.
A SZŰRŐ MŰKÖDÉSI FELTÉTELEI:

Max. üzemi hőmérséklet: 35 °C
Max. keménység: 50°F (500 ppm CaCO3)

Megjegyzés: a kezelt víz 75-80 °C-ra melegíthető, a hőmérséklet emelkedésével a polifoszfát fokozatosan elveszíti szűrési hatékonyságát.
SZŰRŐ LEÍRÁS:Ivóvízhez alkalmas, nem mérgező anyagok Vízkő és korrózió elleni védelem.Rendszer a polifoszfátok arányos adagolásával a Venturi-effektus elvén.Polifoszfátok adagolása a 98/83/CE EU rendeletnek megfelelően ivóvízre.Kulccsal, fali konzollal, csavarokkal és utántöltővel szállítjuk.Felhasználás: ivóvíz és kereskedelmi víz.
Max. nyomás: 8 bar
Max. hőmérséklet: 35 °C
Minimális hőmérséklet: 4ºC
Maximális áramlás: 1400 l / h
Méretek M x SZ x H (mm): 321 x 145 x 130
Max. vízkeménység: 500 ppm CaCO3 (28 dH vagy 5 mmol/l)
A polifoszfáttal kezelt víz maximum 75-80ºC-ra melegíthető.
A patron eltarthatósága: kb. 6 hónap
Megjegyzés: Magasabb hőmérsékleten a polifoszfátok hatékonysága jelentősen csökken.
A polifoszfát kristályok megakadályozzák a vízkő lerakódását, fokozatosan feloldják a meglévő vízkőbevonatokat, és vékony korróziógátló védőréteget képeznek a fémeszközök belső falán. A polifoszfát nem lágyítja a vizet, mert nem távolítja el az ásványi anyagokat a vízből, viszont megakadályozza a vízkőlerakódást. Ivóvíz kezelésre a polifoszfát kristályok csak DOSAPROP arányos adagoló szűrővel kombinálva használhatók. A tölteléket legkésőbb 6 hónap elteltével mindig ki kell cserélni (ekkor a töltelék elveszti hatékonyságát, ragacsossá válik és fennáll a töltelék összetapadásának veszélye), vagy ha a töltelék több mint felére csökkent.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 32048.45 Ft árával.

Az Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1" je 32048.45 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17019.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Filter SENIOR 10" TRIO csatlakozó 1", Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1", Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1"