Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1"

18 997 Ft

Cikkszám: 16995 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Max. pracovný tlak 8 BAR
Max. pracovná teplota 45°C
Minimálna teplota vody 4ºC
Nádoba PET

Leírás Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1"

A szűrő ára tartalmazza és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, duó fali tartót és csavarokat. A csomag nem tartalmaz szűrőpatront.
A szűrő betétekhez készült: mechanikus, klór, baktériumok, nitrátok és vízkő.
A SENIOR 10 "DUO szűrő ivó- és szolgáltatóvíz kezelésére szolgál háztartásokban és iparban. SX jelzésű szűrőbetétek használata.
Ebben az esetben a vízkőmentesítő betét csak műszaki célokra használható, mivel a víz teljes áramlással átfolyik a polifoszfát betéten, ezért ivóvíznek nem alkalmas. Ivóvízhez ATLAS DOSAPROP szűrőt kell használni.
Otthoni felhasználás: ivóvíz szűrése és kezelése, csaptelepek, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme.
Műszaki alkalmazások: előszűrés, mikroszűrés, szivattyúk, fűtési rendszerek védelme, ásványmentesítés és klórmentesítés, fordított ozmózisos egységek védelme.
Technikai információk:
Max. üzemi nyomás: 8 BARMax. üzemi hőmérséklet: 45°CMinimális vízhőmérséklet: 4ºCTartály: PETSzűrőfej: PPO-gyűrű tömítés: EPDMBemeneti / kimeneti menet: sárgaréz CW 614 NMéretek (M x Sz x H) mm-ben: 233 x 122 x 107

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 18996.66 Ft árával.

Az Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 10" SENIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 10" SENIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1" je 18996.66 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrő SENIOR 10 "DUO csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16995.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Filter SENIOR 10 "DOSAPROP + HA betét, csatlakozó 1", Filter SENIOR 10" MONO csatlakozó 1", Filter SENIOR 10" TRIO csatlakozó 1"