Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m

22 322 Ft

Cikkszám: 116147 Kategória:
Značka: VESSER

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó VESSER, Felfüggesztő eszközök, VESSER

Leírás Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m

A termék professzionális megoldás szivattyúk fúrólyukba és kutakba történő beépítésére. Ugyanakkor az átlagfogyasztó számára is egyszerű.

Leírás:
A felfüggesztő szerkezet, vagy más szóval a búvárszivattyú kútba vagy fúrólyukba akasztására szolgáló heveder egy felfüggesztő hevederből áll, amelynek végén egy varrott szem található, amellyel a kör alakú kábelt húzzák, amelyen keresztül a szivattyú rögzítve van. . A termék minden összetevője ártalmatlan az egészségre, és alkalmas ivóvízzel való érintkezésre.

Technikai információk:

Terhelhetőség: max: 400 kg
Stabilitás: ásványolajokban, híg savakban, olajokban és etanolban

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 22321.52 Ft árával.

Az Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m a(z) VESSER tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Felfüggesztő eszközök területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Felfüggesztő eszközök kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m je 22321.52 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116147.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Felfüggesztő eszközök VESSER - Hasonló termékek: Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 15m