Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m

8 331 Ft

Cikkszám: 2007 Kategória:
Značka: VESSER

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó VESSER, Felfüggesztő eszközök, VESSER
Súly (kg) 3

Leírás Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m

A termék professzionális megoldás szivattyúk fúrólyukba és kutakba történő beépítésére. Ugyanakkor az átlagfogyasztó számára egyszerű, kialakítása pedig a professzionális összeszerelés elveinek való megfelelést kényszeríti ki.
Leírás:
A felfüggesztő szerkezet egy felfüggesztő hevederből áll, amelynek a végére egy szem van varrva, amely a kör alakú kábel megfeszítésére szolgál, amelyen keresztül a szivattyú rögzítve van. A termék minden összetevője ártalmatlan az egészségre, és alkalmas ivóvízzel való érintkezésre.
Műszaki adatok:
Terhelhetőség: max.200 kgStabilitás: ásványolaj anyagokban híg savakban, olajokban és etanolban

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 8331.2 Ft árával.

Az Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m a(z) VESSER tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Felfüggesztő eszközök területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Felfüggesztő eszközök kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m je 8331.2 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 2007.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Felfüggesztő eszközök VESSER - Hasonló termékek: Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 15m