Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m

11 876 Ft

Cikkszám: 2010 Kategória:
Značka: VESSER

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó VESSER, Felfüggesztő eszközök, VESSER
Súly (kg) 5.25

Leírás Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m

A termék professzionális megoldás szivattyúk fúrólyukba és kutakba történő beépítésére. Ugyanakkor az átlagfogyasztó számára is egyszerű, kialakítása pedig a professzionális összeszerelés elveinek követésére kényszerít.
Leírás:
A felfüggesztő szerkezet egy felfüggesztő hevederből áll, amelynek a végére egy szem van varrva, amely a kör alakú kábel megfeszítésére szolgál, amelyen keresztül a szivattyú rögzítve van. A termék minden összetevője ártalmatlan az egészségre, és alkalmas ivóvízzel való érintkezésre.

Műszaki információk:
Terhelhetőség: max: 200 kgStabilitás: ásványolajokban, híg savakban, olajokban és etanolban

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 11875.77 Ft árával.

Az Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m a(z) VESSER tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Felfüggesztő eszközök területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Felfüggesztő eszközök kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m je 11875.77 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Függesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz 35m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 2010.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Felfüggesztő eszközök VESSER - Hasonló termékek: Függeszték búvárszivattyúkhoz 80m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 20m, Függeszték búvárszivattyúkhoz 15m