Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS

154 219 Ft

Cikkszám: 114568 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 82
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,55
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS

A 3Ti-20 búvárszivattyúval ellátott háztartási vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-20 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-20 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak  az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A használat:

családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek szerelésénél
kertek permetezésére és öntözésére
friss/új kutakhoz és fúrásokhoz

Előnyök:

8 m-nél nagyobb mélységből történő vízszivattyúzáshoz használható
képes beszívni és kiszivattyúzni a homokot vagy egyéb koptató anyagokat tartalmazó vizet, amelyek általában még mindig megtalálhatók a friss/új kutakban

Ha Önnek kényelmesebb fekve hidrofor tartályt használni, elegendő ezt a tényt a megjegyzés rovatban feltüntetni a sorrendben. A hazai vízmű ára nem változik.

A házi vízmű 3Ti-20 / 60L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

3Ti-20 szivattyú
álló hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 154218.64 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS je 154218.64 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114568.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5'' STM 31 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű 3Ti-15 / 60l búvárszivattyúval – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM20 / 60l- RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-23 / 60L – RTS