Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS

153 620 Ft

Cikkszám: 114577 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 110
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-27 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
A 3Ti-27 búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, és ezáltal megnövelt ellenállást biztosít a vízben előforduló homokkal vagy egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
A 3Ti-27 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakba és fúrásokba is beépíthető, mert megnövelt homok- vagy egyéb koptatóanyag-tartalmú vizet is képes beszívni és szivattyúzni. frissen találták / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden otthoni vízrendszerben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk további termékeit is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A termék – házi vízmű 3Ti-27 / 60l búvárszivattyúval – előnye a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 60 l-es, álló-fekvő hidrofor tartálymanométerrel. Nem kell döntenie, hogy függőleges vagy vízszintes nyomástartó edényt válasszon.
Az házi vízmű 3Ti-27 / 60L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú 3Ti-27
függőleges hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 153620.47 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS je 153620.47 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114577.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM16 / 60l- RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM20 / 60l- RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5" STM 31 / 60l – RTS