Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS

188 286 Ft

Cikkszám: 114585 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 152
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-27 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-27 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-37 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss / új kutakban és fúrásokban is használható, mivel képes beszívni és szivattyúzni megnövelt homok vagy egyéb koptatóanyag tartalmú vizet, ami általában megtalálható. frissben / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk további termékeit is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A termék – házi vízmű 3Ti-37 / 60l búvárszivattyúval – előnye a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 60 l-es, álló-fekvő hidrofor tartály manométerrel. Nem kell döntenie, hogy függőleges vagy vízszintes hidrofor tartályt válasszon.
A házi vízmű 3Ti-37 / 60L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú 3Ti-37
függőleges hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 188286.39 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS je 188286.39 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3TI-37 / 60l – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114585.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5" STM 31 / 60l – RTS, Házi vízmű Omnigena EVJ 1,2 / 60L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 24 / 60l – RTS