Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval

118 749 Ft

Cikkszám: 114560 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,5
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval

Az IBO SCR – 0,50/60l búvárorsós szivattyú szerkezetileg tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként készült, sokféle alkalmazással.

masszív felépítésének köszönhetően ez a szivattyú az egyik legnépszerűbb orsós szivattyú a SK, CZ, HU és PL piacon
a hővédelem közvetlenül a motor tekercsére van felszerelve
a szivattyú azonnali használatra kész, mivel a kondenzátor be van építve a motorba
a szivattyúház, a nyak, a tengely, a rotor és a csavarok AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek
a motort olaj hűti

A használat:
Ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az IBO SCR – 0,50 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú használata elsősorban a méretei miatt lehetséges. Ez a szivattyú használható kutakhoz, családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek felállításához, valamint permetezéshez és kerti öntözéshez szükséges vízellátáshoz. Az IBO SCR – 0.50 búvárszivattyú kiválóan alkalmas egy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként is.

Előnyök:
Mivel ez a búvárszivattyú egy orsós, ezért friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mert képes beszívni és szivattyúzni a friss/új kutakban általában még megtalálható homokot vagy egyéb csiszolóanyagot tartalmazó vizet.
Ha az orsós szivattyút olyan kútban vagy kútban használják, amely a fent említett koptató anyagokat tartalmazza, előfordulhat, hogy egy idő után az orsó elhasználódik és a szivattyú nyomást veszít. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikája kicserélődik – a teljes készlet: orsó, forgórész, állórész. Mivel az adott garnitúra alapvetően egy olyan fogyóeszköz, amely helyenként évekig is kibírja sérülés nélkül – használattól függően a garancia csak a cseremunkára vonatkozik. Csere után a szivattyú ismét olyan mint az új.

Az SCR-0,50 / 60L búvárszivattyúval ellátott házi vízmű a következőket tartalmazza:

szivattyú SCR-0,50
álló hidrofor tartály 60L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 118748.81 Ft árával.

Az Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval je 118748.81 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű SCR-0,50 / 60l búvárszivattyúval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114560.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 28 / 60l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű Omnigena EVJ 1,2 / 60L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 20 / 60l – RTS