Házi vízmű JET 100A/8 L – álló

65 658 Ft

Cikkszám: 119478 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1,1
Gyártó PRODO, 8L házi vízmű, PRODO

Leírás Házi vízmű JET 100A/8 L – álló

A JET 100A / 8 L-es önfelszívó szivattyúval és hidrofor tartállyal ellátott házi vízmű családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 m-t.

Ez a fajta házi vízmű olyan emberek számára alkalmas, akiknek alacsonyabb a szállított víz mennyisége. Ha a víz otthonába szállításának problémáját oldja meg, ez a házi vízmű mindenképpen a megfelelő megoldás.
A JET 100A szivattyú tápegysége villában végződik.
Hővédelemmel van felszerelve, a motor tekercsébe szerelve.
A motorburkolat és a válaszfal ötvözetből készült. Noryl járókerék. A mechanikus tömítés kerámiából, grafitból és NBR-ből készül. A szivattyú tengelye és forgórésze AISI rozsdamentes acélból készül.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű JET 100A/8 L – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 65657.73 Ft árával.

Az Házi vízmű JET 100A/8 L – álló a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 8L házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű JET 100A/8 L – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű JET 100A/8 L - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 8L házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű JET 100A/8 L – álló je 65657.73 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű JET 100A/8 L – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119478.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

8L házi vízmű PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló