Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló

66 612 Ft

Cikkszám: 119477 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 45
Maximális áramlás (l/perc) 75
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1,1
Gyártó PRODO, 8L házi vízmű, PRODO

Leírás Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló

A házi vízmű – JSW 100 / 8L önfelszívó szivattyúval és hidrofor tartállyal ellátott házi vízmű családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 m-t.

Ez a fajta vízmű olyan emberek számára alkalmas, akiknek alacsonyabb a szállított víz mennyisége. Ha a víz otthonába szállításának problémáját szeretné megoldjani, ez a vízmű mindenképpen a megfelelő megoldás.
A JSW sorozat összes szivattyúja hővédelemmel van felszerelve, amely a motor tekercsébe van szerelve.
Összességében a JSW szivattyúk nagyon népszerűek és alacsony áron, tartós és bevált anyagokból készülnek.
A szivattyú járókerék norilból és sárgarézből készül. A mechanikus tömítés kerámia, grafit és NBR kombinációjából készül. A köztes fal rozsdamentes acélból és alumíniumból készült. A szivattyú tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 66611.5 Ft árával.

Az Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 8L házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű  JSW 100 / 8 L - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 8L házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló je 66611.5 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119477.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

8L házi vízmű PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, Házi vízmű JET 100A/8 L – álló