Házi vízmű WZI 250/8 L – álló

52 685 Ft

Cikkszám: 38286 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 39
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 250
Gyártó PRODO, 8L házi vízmű, PRODO

Leírás Házi vízmű WZI 250/8 L – álló

Háztartási vízmű – WZI 250/8 L automata szivattyúval és hidrofor tartállyal
Ennek a házi vízműnek az előnye az egyszerű telepítés és karbantartásmentes működés. Ez a házi vízmű olyan személyek számára alkalmas, akiknek alacsonyabb a szállított vízmennyiség igénye. Ha Ön megoldja a víz otthonába szállításának problémáját, ez a vízmű minden bizonnyal a megfelelő megoldás.
Háztartási vízművek használata:

szivattyúzás kutakból, fúrásokból (max. 8 mélység méterről szívható víz)
ivóvízellátás
öntözés
a nyomás növelése a csővezetékben

Házi vízmű WZI 250/8 L – függőleges tartalmazza:

IBO WZI 250 szivattyú
hidrofor tartály 8l – álló
csökkentett mellbimbó 3/4 "x 1" sárgaréz
FF golyóscsap, M 3/4"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 52684.68 Ft árával.

Az Házi vízmű WZI 250/8 L – álló a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 8L házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű WZI 250/8 L – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű WZI 250/8 L - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 8L házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű WZI 250/8 L – álló je 52684.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű WZI 250/8 L – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38286.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

8L házi vízmű PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű WZI 250/8 L – álló, Házi vízmű JET 100A/8 L – álló, Házi vízmű JSW 100 / 8 L – álló