Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24

75 419 Ft

Cikkszám: 22628 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 48
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, 24L házi vízmű, PRODO

Leírás Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24

Házi vízmű – WZ 750/24 L önfelszívó szivattyúval és hidrofor tartállyal.
A házi vízmű előnye az egyszerű telepítés és a karbantartásmentes működés. A bevált Omnigena márka szivattyútechnika gyártó házi vízművének előnye a kiváló ár/teljesítmény/felhasznált anyag aránya, valamint esetleges meghibásodás esetén a kiváló és gyors szerviz.
Ez a fajta vízmű olyan személyek számára alkalmas, akiknek elegendő alacsonyabb mennyiségű vizet szállítani. Ha a víz otthonába történő szállításának problémáját szeretné megoldani, ez a termék minden bizonnyal a megfelelő megoldás.
Ebben a házi vízműben az egyéb kiváló minőségű tartozékokon kívül WZ 750 Omnigena szivattyú és AQUA OLA 24l hidrofor tartály került felhasználásra.

A házi vízmű felhasználása:

szivattyúzás kutakból és aknákból (szívási mélység max. 8 mélység méter)
ivóvízellátás 2-5 fő részére
öntözés
nyomás növelése a vezetékben

Házi vízmű WZ 750/24 L a következőket tartalmazza:

önfelszívó szivattyú WZ 750
hidrofor tartály AQUA OLA 24l
csatlakozó tömlő 60 cm

Figyelmébe ajánljuk azokat a kapcsolódó termékeket is, amelyekre a házi vízmű beüzemeléséhez szüksége lehet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 75418.95 Ft árával.

Az Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 24L házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 24L házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24 je 75418.95 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22628.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

24L házi vízmű PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű Multi 1300 INOX / 24L, Házi vízmű Omnigena JY 1000/24 ​​, Házi vízmű IBO WZI 250/24, Házi vízmű JSW 100 / 24l