Hosszabbító 40m

57 743 Ft

Cikkszám: 24240 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Kábelhosszabbítás, PRODO

Leírás Hosszabbító 40m

Možnost prodloužení kabelu využijte pokud původní délka kabelu uvedená u čerpadla je není dostačující.
Prodloužení kabelu o 40m obsahuje:
– 40 m kabelu
– vodotěsnou spojku
– vidlici

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hosszabbító 40m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 57743.09 Ft árával.

Az Hosszabbító 40m a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kábelhosszabbítás területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hosszabbító 40m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hosszabbító 40m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kábelhosszabbítás kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hosszabbító 40m je 57743.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hosszabbító 40m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 24240.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kábelhosszabbító PRODO - Hasonló termékek: Hosszabbító 10 m, Hosszabbító 20 m, Hosszabbító 5 m, Hosszabbító 25 m