IBO 36l tágulási tartály

25 582 Ft

Cikkszám: 38799 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Nyomás PS (működő) 8 bar; Max. (maximum) 12 bar
Gáztöltési nyomás 1,7 bar +/- 10%
Zsák igen, cserélhető
Karima igen, cserélhető
Szabályozó szelep Igen

Leírás IBO 36l tágulási tartály

A tágulási nyomástartó edények termosztatikus elven működnek, és biztonsági berendezésként szolgálnak, amely lehetővé teszi a víz térfogatának növekedését a zárt fűtési rendszer hőmérséklete miatt.
A tágulási tartályt két részre osztja egy gumi membrán vagy zacskó. Az egyik tér a fűtési rendszerből származó víz számára készült, a másik a tartály címkéjén feltüntetett túlnyomás alatt gázzal van feltöltve.

A tágulási tartály felszerelése:
A rendszerben lévő víz statikus magassága a tágulási tartály helyén nem lehet nagyobb, mint a tartály címkéjén feltüntetett gáz túlnyomása.A víz maximális hőmérséklete a tartályban 99 °C.A fűtési rendszerben a hőmérséklet emelkedése miatti növekvő víztérfogattal a tágulási tartály légtere csökken, a fűtési rendszerben pedig nő a túlnyomás. Annak érdekében, hogy a nyomásingadozás ne haladja meg a biztonságos határértékeket, a tágulási nyomástartó edényt megfelelően méretezni kell!

A tágulási nyomástartó edények előnyei:
– A tágulási nyomástartó edények kisebb méretűek a nem nyomás alatti tágulási gépekhez képest.
– A kazán mellett helyezkednek el, ami kiküszöböli a tető alá szerelést és ezzel a víz befagyásának veszélyét.
– A zárt fűtési rendszer megakadályozza a keringő víz párolgásból történő elvesztését, oxidációját és ezáltal a fűtési rendszer korróziójának kialakulását.
– A gumitáska speciális gumiból készült.
– A gáztöltési nyomás 1,5 bar.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az IBO 36l tágulási tartály, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25581.61 Ft árával.

Az IBO 36l tágulási tartály a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Fűtési tágulási tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az IBO 36l tágulási tartály beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

IBO 36l tágulási tartály

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Fűtési tágulási tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za IBO 36l tágulási tartály je 25581.61 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S IBO 36l tágulási tartály si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38799.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Fűtési tágulási tartályok IBO - Hasonló termékek: IBO 50L tágulási tartály, IBO 80l tágulási tartály, Tágulási tartály IBO 8l, IBO 12l tágulási tartály