IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

25 541 Ft

Cikkszám: 119917 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Működési tartomány (közepes) 0°C–65°C
Működési tartomány (külső hőmérséklet) -30°C–65°C
Szelep aktiválási hőmérséklete (közepes) 3°C
Zárási hőmérséklet (közepes) 4°C
A szelep teljesen nyitva van 1°C

Leírás IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

Az IW sorozat fagymentes szelepei monoblokk hőszivattyús berendezésekbe történő beépítésre szolgálnak, hogy megvédjék őket a közepes megvastagodástól és fagyástól.

A három részből álló kialakítás leegyszerűsíti a szervizmunkát – a szeleptest és a betét közé egy lábszelep van beépítve.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25540.97 Ft árával.

Az IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz je 25540.97 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119917.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep IBO - Hasonló termékek: IW 1 1/4" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz, IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz