IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

25 541 Ft

Cikkszám: 119912 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Működési tartomány (közepes) 0°C–65°C
Működési tartomány (külső hőmérséklet) -30°C–65°C
Szelep aktiválási hőmérséklete (közepes) 3°C
Zárási hőmérséklet (közepes) 4°C
A szelep teljesen nyitva van 1°C

Leírás IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

Az IW sorozat fagymentes szelepei monoblokk hőszivattyús berendezésekbe történő beépítésre szolgálnak, hogy megvédjék őket a közepes megvastagodástól és fagyástól.

A három részből álló kialakítás leegyszerűsíti a szervizmunkát – a szeleptest és a betét közé egy lábszelep van beépítve.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25540.97 Ft árával.

Az IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz je 25540.97 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S IW 1" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119912.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep IBO - Hasonló termékek: IW 1 1/2" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz, IW 1 1/4" fagymentes szelep hőszivattyúkhoz