JSW 150 önfelszívó szivattyú

41 245 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 46
Maximális áramlás (l/perc) 80
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás JSW 150 önfelszívó szivattyú

A JSW 150 centrifugális vízszintes szivattyú a családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 m-t.

A használat:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és nyomástartó edénnyel együtt háztartási vízműként

A szivattyú egész éves használatra alkalmas Alkalmi (szezonális) használat esetén a rozsdamentes acél testű szivattyúkat ajánljuk.

Előnyök:

megbízhatóság
egyszerű művelet
kiváló ár/teljesítmény arány

Értékelés

Bemutatjuk önnek az JSW 150 önfelszívó szivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 41244.52 Ft árával.

Az JSW 150 önfelszívó szivattyú a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az JSW 150 önfelszívó szivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

JSW 150 önfelszívó szivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za JSW 150 önfelszívó szivattyú je 41244.52 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S JSW 150 önfelszívó szivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38716.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú AJ 50/60, Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75, JSW 100 önfelszívó szivattyú