Önfelszívó szivattyú AJ 50/60

47 104 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú AJ 50/60

Az AJ 50/60 centrifugális vízszintes szivattyú a családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 m-t.
Használat:

tiszta használati víz szivattyúzása
öntözés
háztartási vízműként nyomáskapcsolóval és nyomástartó edénnyel együtt

Előnyök:

megbízhatóság
egyszerű kezelés
kiváló ár/teljesítmény arány

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 47104.3 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú AJ 50/60

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 je 47104.3 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38743.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú AJ 50/60, Önfelszívó szivattyú MH 1800 inox, JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal, JSW 150 önfelszívó szivattyú