Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

55 098 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

A szivattyút egy házi vízmű részeként használják, különböző méretű hidrofor tartályokkal.
Önfelszívó egyfokozatú szivattyú.
Alkalmazási terület AJ 50/60 szivattyú tartozékokkal:

tiszta háztartási víz szivattyúzása
öntözés
szivattyúzás

Az AJ 50/60 szivattyú előnyei a tartozékokkal:

kis szivattyúméretek
Korrózióálló
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

A AJ 50/60 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a AJ 50/60 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal hidrofor tartályra csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 55097.68 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal je 55097.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38464.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: JSW 150 önfelszívó szivattyú, Önfelszívó szivattyú MH 1800 inox, Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal, JSW 100 önfelszívó szivattyú