JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal

51 265 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 46
Maximális áramlás (l/perc) 80
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO

Leírás JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal

A JSW 150 önfelszívó centrifugális vízszintes szivattyú a családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 m-t.
JSW 150 szivattyú használata tartozékokkal:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és nyomástartó edénnyel együtt háztartási vízműként

A JSW 150 szivattyú előnyei a tartozékokkal:

megbízhatóság
egyszerű művelet
kiváló ár-teljesítmény arány

A JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Technikai paraméterek:

Max. Eltolás: 46 m
Átfolyás: 80 l / perc
Teljesítményfelvétel: 1500 W
Tápfeszültség: 230 V
Szívás: DN 1"
Elmozdulás: DN 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 51264.82 Ft árával.

Az JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal je 51264.82 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38465.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú MH 1800 inox, Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal