Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

55 098 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

A szivattyút egy házi vízmű részeként használják, különböző méretű hidrofor tartályokkal.
Önfelszívó egyfokozatú szivattyú.
Alkalmazási terület AJ 50/60 szivattyú tartozékokkal:

tiszta háztartási víz szivattyúzása
öntözés
szivattyúzás

Az AJ 50/60 szivattyú előnyei a tartozékokkal:

kis szivattyúméretek
Korrózióálló
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

A AJ 50/60 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a AJ 50/60 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal hidrofor tartályra csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 55097.68 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal je 55097.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38464.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú AJ 50/60 tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú AJ 50/60, Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal