Karima IBO hidrofor tartályhoz

11 240 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 16x16x4, rozteč na skrutky 130mm
Súly (kg) 0,5
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Karima IBO hidrofor tartályhoz

IBO nyomástartó edényekhez tervezett karima.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Karima IBO hidrofor tartályhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 11239.5 Ft árával.

Az Karima IBO hidrofor tartályhoz a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Karima IBO hidrofor tartályhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Karima IBO hidrofor tartályhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Karima IBO hidrofor tartályhoz je 11239.5 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Karima IBO hidrofor tartályhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39017.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz IBO - Hasonló termékek: Zsák hydrofor tartályhoz 24L IBO, Omnigena, Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L