Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L

20 103 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO

Leírás Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L

Ez a gumitáska, amelyet gyakran "gumizsáknak" neveznek, EPDM polimerből készül. A zsák ellipszis alakú, ezért a pontos méretek nincsenek megadva.
Tapasztalataink alapján Ön garantálja, hogy a zacskó nyomástartó edényekben használható:

álló és fekvő
IBO és Omnigena márkák
80- 100l űrtartalommal

Nem tudjuk garantálni, hogy a zsák más márkájú nyomástartó edényekhez is illeszkedik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 20102.83 Ft árával.

Az Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L je 20102.83 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Zsák hidrofor tartályhoz 80/100L si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 31518.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz IBO - Hasonló termékek: Zsák hydrofor tartályhoz 24L IBO, Omnigena, Karima IBO hidrofor tartályhoz