Közcsavar 1" sárgaréz

1 449 Ft

Cikkszám: 21281 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, Közcsavarok – sárgaréz, ITAP SpA

Leírás Közcsavar 1" sárgaréz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Közcsavar 1" sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1449.07 Ft árával.

Az Közcsavar 1" sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Közcsavarok – sárgaréz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Közcsavar 1" sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Közcsavar 1" sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Közcsavarok – sárgaréz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Közcsavar 1" sárgaréz je 1449.07 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Közcsavar 1" sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 21281.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Közcsavarok - sárgaréz ITAP SpA - Hasonló termékek: Közcsavar csökkentett 1"x 3/4" sárgaréz, Közcsavar csökkentett 5/4"x 1" sárgaréz, Közcsavar 1/2" sárgaréz, Közcsavar 5/4" sárgaréz