Közcsavar 3/4" sárgaréz

682 Ft

Cikkszám: 9259 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, Közcsavarok – sárgaréz, ITAP SpA

Leírás Közcsavar 3/4" sárgaréz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Közcsavar 3/4" sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 681.99 Ft árával.

Az Közcsavar 3/4" sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Közcsavarok – sárgaréz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Közcsavar 3/4" sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Közcsavar 3/4" sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Közcsavarok – sárgaréz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Közcsavar 3/4" sárgaréz je 681.99 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Közcsavar 3/4" sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9259.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Közcsavarok - sárgaréz ITAP SpA - Hasonló termékek: Közcsavar 5/4" sárgaréz, Közcsavar csökkentett 6/4"x 5/4" sárgaréz, Közcsavar csökkentett 5/4"x 1" sárgaréz, Közcsavar 1/2" sárgaréz