Lengéscsillapító NP 90 súllyal

3 731 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, NP 90 szivattyú, Kovoplast
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 10,4×0,3×10,4
Súly (kg) 0,2

Leírás Lengéscsillapító NP 90 súllyal

Alkatrész NP 90 kézi szivattyúhoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Lengéscsillapító NP 90 súllyal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 3731.26 Ft árával.

Az Lengéscsillapító NP 90 súllyal a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) NP 90 szivattyú területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Lengéscsillapító NP 90 súllyal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Lengéscsillapító NP 90 súllyal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony NP 90 szivattyú kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Lengéscsillapító NP 90 súllyal je 3731.26 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Lengéscsillapító NP 90 súllyal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1102.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

NP 90 szivattyú Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Dugattyú NP 90, Mandzsetta NP 90