Mandzsetta NP 90

9 691 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, NP 90 szivattyú, Kovoplast
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 9×1,5×9
Súly (kg) 0,1

Leírás Mandzsetta NP 90

Alkatrész NP 90 kézi szivattyúhoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mandzsetta NP 90, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9691.37 Ft árával.

Az Mandzsetta NP 90 a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) NP 90 szivattyú területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mandzsetta NP 90 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mandzsetta NP 90

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony NP 90 szivattyú kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mandzsetta NP 90 je 9691.37 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mandzsetta NP 90 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1103.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

NP 90 szivattyú Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Lengéscsillapító NP 90 súllyal, Dugattyú NP 90