Magneses Szűrő DIRTMAG 1"

57 578 Ft

Cikkszám: 40724 Kategória:
Značka: CALEFFI

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 3 bar
Hőmérséklet tartomány 0-90°C
Kapcsolódás 1"
Gyártó CALEFFI, Mágneses szűrők, CALEFFI

Leírás Magneses Szűrő DIRTMAG 1"

Ez a DIRTMAG 1"-es mágneses szűrő elválasztja a zárt rendszerben keringő, főként homok- és rozsdarészecskékből álló szennyeződéseket.

Jellemzők:
– iszapfogó mágnesgyűrűvel- a test tartós kompozit anyagból készült- 1" belső menet- függőleges és vízszintes csőcsatlakozások- leeresztő szelep- max. üzemi nyomás – 3 bar- hőmérséklet tartomány – 0-90 ° C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Magneses Szűrő DIRTMAG 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 57577.99 Ft árával.

Az Magneses Szűrő DIRTMAG 1" a(z) CALEFFI tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Magneses Szűrő DIRTMAG 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Magneses Szűrő DIRTMAG 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Magneses Szűrő DIRTMAG 1" je 57577.99 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Magneses Szűrő DIRTMAG 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40724.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők CALEFFI - Hasonló termékek: Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4"