Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4"

46 674 Ft

Cikkszám: 40723 Kategória:
Značka: CALEFFI

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 3 bar
Hőmérséklet tartomány 0-90°C
Kapcsolódás 3/4"
Gyártó CALEFFI, Mágneses szűrők, CALEFFI

Leírás Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4"

Ez a DIRTMAG 3/4 "mágneses szűrő elválasztja azokat a szennyeződéseket, amelyek főként homok- és rozsdarészecskékből állnak, amelyek zárt rendszerben keringenek.

Jellemzők:
– iszapfogó mágnesgyűrűvel- a test tartós kompozit anyagból készült- 3/4" belső menet- függőleges és vízszintes csőcsatlakozások- leeresztő szelep- max. üzemi nyomás – 3 bar- hőmérséklet tartomány – 0-90 ° C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 46673.77 Ft árával.

Az Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4" a(z) CALEFFI tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4" je 46673.77 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mágneses szűrő DIRTMAG 3/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40723.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők CALEFFI - Hasonló termékek: Magneses Szűrő DIRTMAG 1"