MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú

74 546 Ft

Cikkszám: 42403 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 20
Maximális áramlás (l/perc) 500
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO

Leírás MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú

A MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú szennyvíz szivattyúzására szolgál elárasztott helyiségekből, tartályokból, aknákból, ásott kutak tisztítására stb. Úszókapcsolóval van felszerelve, amely automatikusan vezérli a működését és a hővédelmet. A szivattyúk gyárilag adaptált csatlakozással rendelkeznek az syivattyútömlőkhöz. Abban az esetben, ha a szivattyút más típusú tömlőhöz csatlakoztatják, a szivattyú belső menettel rendelkezik. Alkalmas hobbi ügyfelek számára.

Paraméterek: 

Max. áramlási sebesség (Qmax – l / perc) – 500
Max. elmozdulás (Hmax – m) – 20
Max. nyomás (bar) – 2
Motor teljesítmény (kW) – 1,5
(V) verzió – 230
Úszókapcsoló – igen
Kiürítő fúvóka (F) – 2"
Szilárd részecskék maximális mérete (mm) – 30

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 74546.46 Ft árával.

Az MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú je 74546.46 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42403.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500