Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500

32 982 Ft

Cikkszám: 39109 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 9
Maximális áramlás (l/perc) 135
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó IBO

Leírás Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500

MAGNUM 2500 merülő szennyvízszivattyú, széleskörű felhasználással.
A MAGNUM 2500 merülő szennyvízszivattyú lehetővé teszi:

enyhén szennyezett víz, iszap, szennyvíz szivattyúzása
vízelvezetés elárasztott pincékből
felhasználható felszíni és alsóbb szintű forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz szivattyúzására
a szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C
a maximális környezeti hőmérséklet 70 °C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 32981.9 Ft árával.

Az Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500 je 32981.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Merülő szennyvízszivattyú MAGNUM 2500 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39109.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú