Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

25 541 Ft

Cikkszám: 9168 Kategória:
Značka: IVAR

PARAMÉTEREK

Paraméter
Materiál Mosadz
Prietok 4 m³/h
Teplota vody 5-40 °C
Typ pripojenia Vonkajší závit
Určenie filtra Mechanické nečistoty do 50mcr

Leírás Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

Az 1" csővezetékű mechanikus szűrő egy kiváló minőségű, robusztus szűrő rendkívül kedvező áron a vízből lebegő szennyeződések kiszűrésére. A szűrő a kimenetnél nyomásmérővel és leeresztő szeleppel van felszerelve. A nyomásmérő segítségével, nyomon követheti a szűrőbetét átöblítésének szükségességét nyomásesés esetén, amit egyszerűen a leeresztő szelep karjainak elfordításával tehet meg.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25540.97 Ft árával.

Az Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr je 25540.97 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9168.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep IVAR - Hasonló termékek: Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr