Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

16 828 Ft

Cikkszám: 9169 Kategória:
Značka: IVAR

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquart, Redukáló szelep, Aquart
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 22x6x7
Súly (kg) 2
Csatlakozás mérete 6/4"
Nyomás (bar) 0,5 – 6 bar

Leírás Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

A 3/4" csöves mechanikus szűrő egy kiváló minőségű, robusztus szűrő rendkívül kedvező áron a lebegő szennyeződések vízből történő kiszűrésére. A szűrő a kimenetnél nyomásmérővel és leeresztő szeleppel van felszerelve. A nyomás segítségével mérőeszközzel nyomon követheti a szűrőelem átöblítésének szükségességét nyomásesés esetén, amiről a leeresztő szelep karjának elforgatásával egyszerűen tudja, hogy ez megtörtént.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 16827.5 Ft árával.

Az Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Redukáló szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Redukáló szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr je 16827.5 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanikus szűrő 3/4" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9169.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Redukáló szelep IVAR - Hasonló termékek: Mechanikus szűrő 1" mechanikai szennyeződésekhez 50 mcr