Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem

13 543 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquasystem, Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz, Aquasystem
Súly (kg) 2

Leírás Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem

Ez a gumitáska, amelyet gyakran "gumizsáknak" neveznek, EPDM polimerből készül. A zsák ellipszis alakú, ezért a pontos méretek nincsenek megadva.
Tapasztalataink alapján Ön garantálja, hogy a zacskó nyomástartó edényekben használható:

álló és fekvő
AQUA OLA és Aquasystem márkák
50l-80l űrtartalommal

Nem tudjuk garantálni, hogy a zsák más márkájú nyomástartó edényekhez is illeszkedik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 13543.28 Ft árával.

Az Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem a(z) Aquasystem S.R.L. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem je 13543.28 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1334.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz Aquasystem S.R.L. - Hasonló termékek: Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena, Zsák hidrofor tartályhoz 35/50 L