Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena

14 230 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquasystem, Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz, Aquasystem
Súly (kg) 2

Leírás Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena

Ez a gumitáska, amelyet gyakran "gumizsáknak" neveznek, EPDM polimerből készül. A zsák ellipszis alakú, ezért a pontos méretek nincsenek megadva.
Tapasztalataink alapján Ön garantálja, hogy a zacskó nyomástartó edényekben használható:

álló és fekvő
IBO és Omnigena márkák
50l űrtartalommal

Nem tudjuk garantálni, hogy a zsák más márkájú nyomástartó edényekhez is illeszkedik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 14230.35 Ft árával.

Az Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena a(z) Aquasystem S.R.L. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena je 14230.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1333.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz Aquasystem S.R.L. - Hasonló termékek: Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem, Membrán hidrofor tartályhoz 50/80L, AQUA OLA, Aquasystem, Zsák hidrofor tartályhoz 35/50 L, Zsák hydrofor tartályhoz 50L, IBO, Omnigena