Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval

99 159 Ft

Cikkszám: 118119 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 13
Maximális áramlás (l/perc) 250
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,75
Gyártó IBO, Vágókéses szennyvízszivattyúk, IBO
Súly (kg) 21

Leírás Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval

A WQV 7-8-0,75 merülő szennyvízszivattyú egy nagyon hatékony "csavaros" darálóval van felszerelve, vágópengével. Szennyezett víz, iszap és szennyvíz szivattyúzására szolgál csatornákból és szeptikus tartályokból elöntött pincék vizének elvezetése.

A WQV 7-8-0,75 darálós merülő szennyvízszivattyú fő összetevői AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, nevezetesen:

A motorburkolat, a tengely, a szivattyú rotorja és a vágókés AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szivattyú járókerék acélból készült
A rotortest szürke öntöttvasból készül
A szivattyú mechanikus tömítése SiC-ből és grafitból készül

Az úszókapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus működését és védi a kiszáradástól
A szivattyú kábelre szerelt megszakítóval rendelkezik + a motor tekercsébe épített hővédelem

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 99159.06 Ft árával.

Az Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vágókéses szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vágókéses szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval je 99159.06 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118119.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vágókéses szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: ZWQ 7500 (400V) szennyvízszivattyú vágókéssel, V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval, V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval, V 370 szennyvízszivattyú darálóval