Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel

184 672 Ft

Cikkszám: 22538 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tanúsítvány Igen
Fagyálló védelem Igen
Méretek HxSzxMé (cm) 160x120x120
Elhelyezési mélység 150 cm
Bemeneti csatlakozás mérete DN 32

Leírás Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel

Ez az 1,5 m3 térfogatú vízmérő akna 7 mm vastag polipropilén lemezekből készül, melyek hegesztéssel vannak összekötve. A vízmérő elhelyezésére szolgál, amikor tárgyakat táplál a vízellátásba.
Vízmérő akna felszerelése:
Az akna kellően megerősített, ezért azokban az esetekben, ahol nincs talajvíz, és az akna nem lesz mobil, vagy az út közelében helyezkedik el, elegendő a vízmérő aknát az alatta lévő betonra helyezni és homokkal vagy szitált talajjal egyenletesen bekenni.
Annak ellenére, hogy ez az akna vízzáró (mobil kezelés során fellépő talajvíz esetén, vagy ha az akna az úthoz közel van), szükséges az akna betonozása, és gondoskodni arról, hogy a talajvíz ne hatoljon a faláig.
Nem javasoljuk a hiányosan kiömlött vízmérőakna használatát. Télen megsérülhet. Tilos ezt a vízmérő aknát -3 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten kezelni.

A vízmérő akna a következőket tartalmazza:

az aknán belüli lábtartók, amelyek megkönnyítik a vízóra rögzítését
két vagy három vízzáró tengelyadapter csőcsatlakozáshoz
menetnyílás (csak gyalogláshoz)

A vízóra nem része a vízóraakna szállításának.

Technikai paraméterek:

Tanúsítvány: Igen
Fagyálló védelem: Igen
Méretek HxSzxMé (cm): 160x120x120
Elhelyezési mélység: 150 cm
Bemeneti csatlakozás mérete: DN 32
Kimeneti csatlakozás mérete: DN 32
Ellenőrző bemenet átmérője (mm): 600
Ellenőrző bejárat magassága (mm): 400
Vízóra csatlakozások lehetséges száma: Max. 4 db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 184671.97 Ft árával.

Az Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel je 184671.97 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22538.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Nagy vízóra akna fagyvédelemmel 1600×1200, Közepes vízóra akna fagyvédelemmel, Vízmérő aknafedél DN600x60x8mm, Kis vízóra akna fagyvédelemmel