Vízóra kerek PP 1300×1000

101 008 Ft

Cikkszám: 1140 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel küldjük.
Vízálló IGEN. A nyél vízálló.
Anyag 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljára 6 mm vastag lemezt használnak.
Max. vízmérők száma (db) 3
Vízmérő A vízóra nem része a csomagnak.

Leírás Vízóra kerek PP 1300×1000

Ez a vízmérő akna 6 és 6mm vastag polipropilén lemezekből készül, amelyek hegesztéssel vannak összekötve. A vízmérő elhelyezésére szolgál, amikor tárgyakat táplál a vízellátásba.
Vízmérő akna felszerelése:
Az akna kellően megerősített, ezért olyan esetekben, amikor nincs talajvíz, és az akna nem lesz mozgékony vagy az út közelében található, elegendő a vízmérő aknát az alatta lévő betonra helyezni és egyenletesen megszórni homokkal vagy szitált talajjal.
Annak ellenére, hogy ez az akna vízzáró, talajvíz esetén, mobil kezelés során, vagy ha az akna az úthoz közel van, szükséges az akna betonozása és gondoskodni arról, hogy a talajvíz ne hatoljon be az akna falaiig.
Hiányosan kiömlött vízóra aknát nem javasoljuk, télen megsérülhet. Tilos ezt a vízmérő aknát -3 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten kezelni.

A vízmérő akna a következőket tartalmazza:

az aknán belüli lábtartók, amelyek megkönnyítik a hozzáférést a vízóra rögzítéséhez
két vízzáró tengelyadapter csőcsatlakozáshoz
menetajtó (csak gyalogláshoz)

A vízóra nem része a vízóraakna szállításának.

Műszaki adatok:

Elhelyezési mélység: 120 cm
Bemeneti csatlakozás mérete: DN 32
Kimeneti csatlakozás mérete: DN 32
Vízóra csatlakozások lehetséges száma: max 3db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízóra kerek PP 1300×1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 101008.18 Ft árával.

Az Vízóra kerek PP 1300×1000 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízóra kerek PP 1300×1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízóra kerek PP 1300x1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízóra kerek PP 1300×1000 je 101008.18 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízóra kerek PP 1300×1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1140.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Vízóra akna kerek PP 1600×1000, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 400, Kör vízóra akna fagyvédelemmel 1600×1200, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 200