Vízóra akna kerek PP 1600×1000

105 169 Ft

Cikkszám: 1141 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel küldjük.
Vízálló IGEN. A nyél vízálló.
Anyag 6 mm vastag polipropilén lapok. Az aljára 8 mm vastag lemezt használnak.
Max. vízmérők száma (db) 3
Vízmérő A vízóra nem része a csomagnak.

Leírás Vízóra akna kerek PP 1600×1000

Ez a vízóra akna 6 és 6 mm vastag polipropilén lemezekből készül, amelyek hegesztéssel vannak összekötve. A vízmérő elhelyezésére szolgál, amikor tárgyakat táplál a vízellátásba.
Vízóra akna felszerelése:
Az akna kellően megerősített, ezért olyan esetekben, amikor nincs talajvíz, és az akna nem lesz mozgékony vagy az út közelében található, elegendő a vízmérő aknát az alatta lévő betonra helyezni és egyenletesen megszórni homokkal vagy szitált talajjal.
Annak ellenére, hogy ez az akna vízzáró, talajvíz esetén, mobil kezelés során, vagy ha az akna az úthoz közel van, szükséges az aknák betonozása, és gondoskodni arról, hogy a talajvíz ne hatoljon az akna faláig.
Hiányosan kiömlött vízóra aknát nem javasoljuk, télen megsérülhet. Tilos ezt a vízmérő aknát -3 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten kezelni.

A vízóra akna a következőket tartalmazza:

az aknán belüli lábtartók, amelyek megkönnyítik a hozzáférést a vízóra rögzítéséhez
két vízzáró tengelyadapter csőcsatlakozáshoz
menetajtó (csak gyalogláshoz)

A vízóra nem része a vízóraakna szállításának.

Műszaki adatok:

bizonyítvány: igen
elhelyezési mélység: 160 cm
bemeneti csatlakozás mérete: DN 32
csatlakozási méret kimenet: DN 32
lehetséges vízóra csatlakozások száma: max 3db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízóra akna kerek PP 1600×1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 105168.7 Ft árával.

Az Vízóra akna kerek PP 1600×1000 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízóra akna kerek PP 1600×1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízóra akna kerek PP 1600x1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízóra akna kerek PP 1600×1000 je 105168.7 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízóra akna kerek PP 1600×1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1141.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Közepes vízóra akna fagyvédelemmel, Vízóra kerek PP 1600×1000, Vízóra akna fagyvédelemmel 1300×1000, Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel