Közepes vízóra akna fagyvédelemmel

132 331 Ft

Cikkszám: 22537 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Bizonyítvány Igen
Fagyvédelem Igen
Méretek H x Sz x Mé (cm) 160x100x100
Elhelyezés mélysége 160 cm
Csatlakozási méret bemenet DN 32

Leírás Közepes vízóra akna fagyvédelemmel

Ez a vízmérő akna 6 mm vastag polipropilén lemezekből készül, amelyek hegesztéssel vannak összekötve. A vízmérő elhelyezésére szolgál, amikor tárgyakat táplál a vízellátásba.
A vízmérő akna felszerelése:
Az akna kellően megerősített, ezért olyan esetekben, amikor nincs talajvíz, és az akna nem lesz mozgékony vagy az út közelében található, elegendő a vízmérő aknát az alatta lévő betonra helyezni és egyenletesen megszórni homokkal vagy szitált talajjal.
Annak ellenére, hogy ez az akna vízzáró, talajvíz esetén, mobil kezelés során, vagy ha az akna az úthoz közel van, szükséges az aknák betonozása, és gondoskodni arról, hogy a talajvíz ne hatoljon az akna faláig.
Hiányosan kiömlött vízóra aknát nem javasoljuk, télen megsérülhet. Tilos ezt a vízmérő aknát -3 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten kezelni.

A vízmérő akna a következőket tartalmazza:

az aknán belüli lábtartók, amelyek megkönnyítik a hozzáférést a vízóra rögzítéséhez
két vízzáró tengelyadapter csőcsatlakozáshoz
menetajtó (csak gyalogláshoz)
a vízóra nem része a vízóraakna szállításának

Technikai paraméterek:

Tanúsítvány: Igen
Fagyálló védelem: Igen
Méretek H x Sz x Mé (cm): 160x100x100
Elhelyezési mélység: 160 cm
Bemeneti csatlakozás mérete: DN 32
Kimeneti csatlakozás mérete: DN 32
Ellenőrző bemenet átmérője (mm): 600
Ellenőrző bejárat magassága (mm): 400
Vízóra csatlakozások lehetséges száma: Max 3db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Közepes vízóra akna fagyvédelemmel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 132331.46 Ft árával.

Az Közepes vízóra akna fagyvédelemmel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Közepes vízóra akna fagyvédelemmel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Közepes vízóra akna fagyvédelemmel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Közepes vízóra akna fagyvédelemmel je 132331.46 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Közepes vízóra akna fagyvédelemmel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22537.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák PRODO - Hasonló termékek: Nagy, nagy vízóra akna fagyvédelemmel, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 300, Hosszabbítás – tengelynyak kiterjesztés 500, Vízóra kerek PP 1600×1200