Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

47 681 Ft

Cikkszám: 40071 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 40
Maximális áramlás (l/perc) 55
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

A JET BJ 40/55 önfelszívó centrifugális vízszintes szivattyút kiváló hatásfok jellemzi. Családi házak, nyaralók, kertek kútból való tiszta vízzel való ellátására, valamint a nyomás növelésére szolgál.

A motor túlmelegedése elleni hővédelem közvetlenül a motor tekercsére van felszerelve.
A tápkábel dugóval van lezárva.
Egyszerű kezelés a praktikus fogantyúnak köszönhetően.
A szivattyú járókerekei noryl anyagból készülnek. A szivattyú tengelye és forgórésze, burkolata és válaszfala AISI 304 rozsdamentes acélból készül.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 47680.88 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 je 47680.88 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40071.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú MHI 1500 inox, Centrifugálszivattyú CPM 34 INOX, Önfelszívó szivattyú MH 1800 inox, Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox