Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

50 118 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 40
Maximális áramlás (l/perc) 55
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

A JET BJ 40/55 szivattyú használata:

családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
a víznyomás növelésére a vízellátó rendszerekben
öntözés
házi vízmű részeként

A JET BJ 40/55 szivattyú tápkábellel, hővédelemmel, kapcsolóval és fogantyúval van felszerelve.

A JET BJ 40/55 szivattyú előnyei:

nagy szivattyúáramlás
csendes működés
korrózióálló
egyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 50118.01 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú BJ 40/55

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 je 50118.01 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú BJ 40/55 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40071.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 35-39 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú WZI 250 + nyomáskapcsoló, manométer, szerelvények, Önfelszívó szivattyú WZI 250, Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal