Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal

30 705 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 35
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal

A szivattyút egy háztartási vízmű részeként használják, különböző méretű nyomástartó edényekkel.
Önfelszívó egyfokozatú szivattyú.
Alkalmazási szivattyúk WZI 250 (+ nyomáskapcsoló, manométer, szerelvények):

tiszta háztartási víz szivattyúzása
öntözés
szivattyúzás

A szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél testű szivattyút ajánlunk.

A WZI 250 szivattyú előnyei:

kis szivattyúméretek
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

A WZI 250 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a WZI 250 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 30704.79 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal je 30704.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú WZI 250 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38457.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 35-39 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú WZI 250, Önfelszívó szivattyú WZI 250 + nyomáskapcsoló, manométer, szerelvények, Önfelszívó szivattyú BJ 40/55